Få personlig & professionel succes

Tag styringen og bliv chefen i dit eget liv

Vane Kompagniet er skabt med en vision om at forene både personlig og professionel succes igennem personligt lederskab. For hvad er en professionel succes værd hvis det er på bekostning af dit helbred, din livsglæde og dit privatliv?

Missionen er at være sparringspartner og facilitator til at du kan blive den bedste version af dig selv med udgangspunkt i high performance vaner, fordi det skaber en bæredygtig succes.

Som succes & vanecoach er jeg derfor både professionel og personlig sparringspartner igennem 1:1 forløb, online kurser og workshops med udgangspunkt i udvikling af "det hele menneske".

For at skabe de bedst mulige resultater er forløb, kurser og workshops baseret på Vane Kompagniet Academy, som er en online kursusplatform. Platformen giver adgang til redskaber og værktøjer, som sikre kompetenceudvikling og forandring. Det er samtidig også en personlig platform for din udvikling og en track record over dine resultater via. gamefication.

0
Tilfredse klienter
0
Coachingsamtaler
0
Afholdte workshops
0
Uddannelser & certificeringer

Bliv den bedste version af dig selv med high performance vaner

Succes er ikke noget du får, det er noget du skaber. Derfor kan du den rette sparringspartner styrke dit personlige lederskab, så du kan udleve dit fulde potentiale både personligt og professionelt.

Uddannelser & Certificeringer

Master Class Enneagram - Typernes udviklingsvej (2017)
Master Class Enneagram & Ledelse (2017)
Certificeret NLP Master Business Coach (November 2016)
Certificeret VaneCoach (2016)
Certificeret NLP Master Stresscoach (2016)
Certificeret NLP Practitioner Business Coach (2016)
Certificeret ISSA Personal Trainer (2015)
BA i International Business Communication (2014)

Gratis e-bog:

3 sikre trin til vedvarende motivation & succes

For mange handler succes om at præstere godt på jobbet, det kræver hårdt arbejde og til tider så meget fokus at vi kommer til at glemme os selv, og ikke mindst dem omkring os.

Her er en guide der sikrer at du kan brænde igennem uden at brænde ud, så du kan skabe en vedvarende motivation og opnå succes, ikke kun professionelt, men også personligt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her, så får du både en gratis e-bog, samt redskaber til at skabe high performance vaner, der sikrer dig personligt lederskab til vedvarende succes.