Er du klar
til effektivitet & succes?

Vidste du at den gennemsnitlige ROI for virksomheder der investerer i et coachingforløb er 700% af investeringen?

Hvis du også kan se fordelen ved sådan en investering, så er forløbet Effektivitet og Succes det rette forløb for dig som ønsker både personlig og professionel succes. Du får klarlagt dine specifikke ressourcer og kompetencer, så du med high performance vaner kan mestre dit fulde potentiale og således få mere succes.

Effektivitet & Succes er et sparringsforløb, hvor din udvikling er i centrum. High performance vaner og kompetenceudvikling af "det hele menneske" er det bærende fundament igennem hele forløbet. Gevinsten er større livsglæde, vedvarende motivation og effektivitet på arbejdet, samt en værktøjskasse fyld med vaner, der sikre dig en vedvarende succes.

Struktur

Forløbet er bygget op omkring modellen “Effektivitet & Succes”, som er en opstartssamtale samt 8 sparringssessioner, der forløber med oftest 4 ugers mellemrum henover en længere periode på ca.12 måneder. På den måde sikre vi implementeringen af de nye vaner, samt et vedvarende udbytte. Møderne foregår typisk på din arbejdsplads eller hos Vane Kompagniet.

Indhold

Til sparringsmøderne har vi fokus på netop din situation og de tilrettelægges efter dine behov. Processen er opbygget omkring værktøjskassen ``Vane Kompagniet Academy`` der består af en bog, reflektionsopgaver, lydfiler, video materiale, samt handlinsplaner. Det sikre et højt indlæringsniveau, samt hurtig og effektiv implementering af redskaberne i din hverdag.
De 8 moduler indeholder er bygget op omkring følgende temaer:

1. Tilgængelige ressourcer

Check in på status pt.

2. High performance vaner

Motivation til at skabe resultater

3. Tidsstyring & Effektivitet

Prioritering og planlægning

4. Værdier

Din mission & vision

5. Succesfuld målsætning

Vedholdenhed er nøglen

6. Kommunikation

Få dit budskab igennem

7. Vær din egen leder

Ansvaret som chef i eget liv

8. Livslang investering

Din indsats sikrer vedvarende gevinst

Udbytte

Du får fyldt værktøjskassen med konkrete redskaber på baggrund af et solidt teoretiske og praktiske fundament for hvordan du kan opnå dit fulde potentiale som leder i eget liv og dermed også som leder for andre. Du vil få redskaber indenfor temaer som: planlægning, tidsstyring, effektivitet, værdibaseret målsætning, vaner, mentaltræning, kommunikation, relationer, motivation og selvledelse.
Kontakt Malene Hein og få en uforpligtende samtale omkring forløbet og mulighederne for et samarbejde.

Succes er ikke noget du får
-det er noget du skaber

(Succescoach, Malene Hein)

Målgruppe

Forløbet er for dig som er ambitiøs og ønsker at udnytte dine ressourcer fuldt ud til at skabe mere effektivitet og succes, uanset om du er CEO, leder, projektleder eller nøglemedarbejder.

Investering

Det er for dig som ved at forandring kræver handling og som er parat til at lave den investering det kræver for at nå i mål.

Gevinst

Når du lægger den nødvendige indsats, så er du til gengæld garanteret at din investering giver et livslangt afkast, så du kan udnytte dine ressourcer til at udleve dit fulde potentiale og opnå effektivitet og succes, både personligt og professionelt.

Sparringspartner

Forløbet tager udgangspunkt i dig som det hele menneske og er en skræddersyet process, der fokuserer på din personlige udvikling. Du er igennem forløbet tilknyttet Malene Hein, som din fortrolige sparringspartner, så du får fuld udbytte af din indsats.

Gratis e-bog:

3 sikre trin til vedvarende motivation & succes

For mange handler succes om at præstere godt på jobbet, det kræver hårdt arbejde og til tider så meget fokus at vi kommer til at glemme os selv, og ikke mindst dem omkring os.

Her er en guide der sikrer at du kan brænde igennem uden at brænde ud, så du kan skabe en vedvarende motivation og opnå succes, ikke kun professionelt, men også personligt.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her, så får du både en gratis e-bog, samt redskaber til at skabe high performance vaner, der sikrer dig personligt lederskab til vedvarende succes.