Lader du dig selv op til succes?

Succes kræver overskud, så hvordan lader du sig selv op til succes?

Når hverdagens hamsterhjul kører og vi har travlt med at nå igennem vores to-do-lister på arbejdet, realisere os selv i fritiden og samtidig skal være sociale og online døgnet rundt, ja så kan overskuddet hurtigt blive brugt op.

Jagten på succes kan have sin pris, så måske har du også oplevet, at dine batterier er flade, og du mangler overskuddet til alt det du gerne vil nå? Måske lever du som mange andre livet i overhalingsbanen og kører afsted hver eneste dag med 180 km/t.

Du mærker tydeligt på din krop, hvordan dit bæger er ved at være fyldt, men alligevel bliver du ved med at fylde ekstra i det……“Det er jo svært at sige nej og du er lige ved at være i mål”…

Arbejdet presser på hver eneste dag med nye krav og forventninger.
Du skulle jo nødigt virke som “den der ikke kan overkomme at følge med”. Du sætter derfor facaden på og fortsætter i samme bane.

Vennerne og familien hiver i dig. De vil gerne se dig, men du tager dig selv i at blive små-irriteret over, “at de overhovedet kan forvente, at du har tid til at se dem”. Du presser alligevel en aftale ind. Er i halv dårligt humør på vej til aftalen. Under aftalen føler du dig faktisk heller ikke nærværende, for oppe i hovedet er du allerede videre til dine næste aftaler og det næste punkt på din to-do liste.

Du har altid været “den med mange bolde i luften og fart over feltet” – så du skulle jo nødigt vise, at du ikke stadig er den person.

Batterierne bliver mere og mere flade. De lyser rødt, det har de egentlig gjort længe. Din krop fortæller dig det, dine kollegaer fortæller dig det, din familie fortæller dig det……. alligevel ignorerer du det lige lidt endnu.

Du vågner op. Du kan intet. Du er kørt død. Dit drive og din effektivitet er totalt forsvundet, og du ved hverken, hvor du skal starte eller slutte. Det sidste power i dine batterier er for alvor løbet ud.

Hvad gør du for at lade dine batterier op igen, så du kan fortsætte?

Har du overvejet om det er det værd…Måske er det tid til at lave din startegi om?

For det er faktisk muligt at leve et liv hvor du kan forene din professionelle succes med din personlige succes, hvis du lever ud fra “work smarter – not harder”. Kroppen er bygget til at kunne køre på “overlevelses mode”, men ikke hele tiden, så brug hele gearkassen og skift gear i tide, så du også kan få tid til at lade op til det næste heat.

Men det kræver at du ændre på dine vaner, for at skabe den nødvendige forandring. Så hvis du skal tager din startegi op til genovervejelse, hvilken vaner er det så du kan ændre allerede i dag, der gør at du kan bruge hele gearkassen og huske pit-stops til at lade op?

Få redskaberne til at brænde igennem uden at brænde ud:

Hvis du trænger til at skifte gear, sætte farten lidt ned og finde ud af hvordan du kan lade din batterier op, så du kan blive endnu mere effektiv, så har jeg løsningen til dig. Det kræver dog at du er villig til at gøre en indsats. Men med high performance vaner og mentaltræning, så vil du kunne ændre din startegi til mere effektivitet og succes, så du kan nå dine mål. Læs mere her –>