Lad lysten være vejen til din succes

Når du lader lysten være vejen til din succes, så vil du opleve at du faktisk også når i mål med de drømme og ambitioner du har.

Oftest lader vi os styre af vores egne eller omgivelsernes forventinger og krav til os selv i jagten på succes. Men med tiden vil det udbrænde motivation. Så start med at gøre mere af det som gør dig glad.

Har du stoppet op for nyligt og stillet dig selv spørgsmålet:
Hvad gør mig glad“? Hvis du har, så klap lige dig selv på skulderen, for det er altså sejt.

De fleste andre afspiller nemlig deres liv, som var det en netflix serie de var bagud i, og som derfor skal indhentes inden næste afsnit i aften. Hvis du også kører afsted i hverdagens hamsterhjul, så stop lige op og spørg dig selv: Gør det dig glad at leve dit liv i et tempo hvor du kun registrer at det afspilles, men ikke hvad der rent faktisk afspilles?

Vi mennesker er vanedyr og derfor har vi ofte en masse rutiner og vaner (specielt i hverdagen) der gør, at livet blot afspilles – lidt ligesom hvis du så netflix serien med fastforward.

Du så den, men kunne ikke genfortælle hvad der lige var sket. Præcis det samme sker der med dit liv, hvis du kører i et tempo du ikke selv kan følge med i. Et tempo hvor alt det du plejer at gøre presses ind. F.eks. har du måske de sidste mange år løbet fast i løbeklubben tirsdag og torsdag aften…

Men hvornår har du faktisk stoppet op og og stillet dig selv spørgsmålet: “Gør det mig glad?… Eller ville det gøre dig mere glad at droppe løbeklubben og i stedet have kvalitetstid med min mand og mine børn”? Vi glemmer at stille os kritiske overfor vores vante “hverdagstrummerum” og dagene flyver derfor forbi os. Så hvis du et kort sekund skulle trykke pause på netflix serien og ville du så være tilfreds med handlingen og det plot du er ved at bygge op?.

Hvis ikke du er tilfreds, så er det heldigvis dig der er instruktør og dig som kan skrive manuskriftet om.

Så hvad gør dig glad og hvordan kan du sikre dig at leve et liv som var en Oscar værdig?

Hvis du gerne vil arbejde med at finde dit personlige drive og en vedvarende motivation, så er løsningen high performance vaner og mentaltræning. Det giver dig nemlig adgang til effektivitet og succes så du kan nå dine mål. Læs mere her –>