Er det tid til et servicetjek af dine vaner?

Når hverdagens hamsterhjul kører afsted, så har vi en tendens til at gøre som vi plejer, fordi vi er vanedyr, som elsker at gå på autopilot.

Det gør vi for at spare på vores ressourcer til når vi skal udføre krævende opgaver. Det er sådan set en utrolig smart strategi. Problemet er bare, at hvis vi går på autopilot for længe og glemmer at tjekke ind hos os selv, så kan vi få skabt en masse vaner, som måske i sidste ende modarbejder de mål vi har.

Hvis du nu ikke lige nåede at få tjekket dine vaner igennem inden du gik på påskeferie, så har jeg lavet denne simple guide til dig, så du kan starte dit mentale servicetjek allerede i dag og få den bedste take-off mod et succesfuldt 2019.

3 simple trin til en succesfuld take-off:

1️⃣ Stop op og undersøge hvilke dårlige og uhensigtsmæssige vaner du har fået samlet sammen. Skriv dem ned og vælg så den vane der forhindre dig allermest i at nå dine mål.

2️⃣ Det er desværre ikke nok at blive bevidst om din dårlige vane og så forsøge at undgå den. Vaner ændres ved at blive erstattet af nye. Derfor skal du nu besluttet hvilken ny vane der i stedet kan hjælpe dig med at nå dine mål.

3️⃣ Al forandring kræver handling, du skal derfor lave en gameplan for hvordan du får din nye vane til at blive en naturlig del af hverdagen. Det kræver træning, som trænede du mod en guldmedalje til OL.

Ready, set, go!

✔️Jeg har selv været i gang med at lave servicetjek og fandt ud af at min aftenrutine, var gået hen og blevet til ineffektiv arbejdstid. Så nu er arbejdet skiftet ud med en aften gåtur, reflektion over dages successer og ikke mindst en “Hemingway bridge” til næste dag med tanker om hvordan den bliver en succes.

Hvis du kunne tænke dig at bygge det stærkeste fundament både personligt og professionelt, så klik videre og hør hvordan en sparringspartner kan være nøglen til din vedvarende succes –> Klik her <–