Nå dine mål med SMART modellen

Få succes med SMART modellen som sikre dig motivationen til at nå dine mål. Forandring kræver handling, så for at opnå effektivitet og succes kræver det at du følger en plan. Læs her og få en guiden som sikre dig konkrete trin til at nå i mål med professionel og personlig succes.

Kender du det? Du sætter dig et mål og du er top motiveret. Så motiveret at du faktisk slet ikke kan vente til du ER i mål. De første par dage, måske uger går det helt som planlagt.

Du holder et højt tempo så det går stærkt, præcis som du havde håbet for at bevare din motivation. Men pludselig rammes du af hverdagen, stress og et manglende overskud. Dit mål rykker sig længere og længere væk fra dig, tempoet er tabt – du fristes til at give op.

Har du overvejet om dit mål var realistisk?

Var det overhovedet realistisk at du kunne nå dit mål på den tid du havde sat dig for?
Tit bliver vi grebet af stemningen og motivationen til at forandre og så kaster vi os direkte ud fra 10 meter vippen, uden først lige at have overvejet hvordan vi sikre at det ikke ender i en maveplasker.

Derfor vil jeg gerne give dig et simpelt værktøj med, der fremadrettet kan sikre dig, at dit mål også bliver realistisk og i et tempo der netop passer til dig, dit liv og din hverdag – for husk nu på, uanset hvor langsomt du går, så overhaler du fortsat dem i sofaen <3

SMART modellen 

Du kender det måske. Det er nemlig ikke uden grund, at det hedder en SMART model.
Med modellen laver du nemlig et SMART mål, det er et værktøj til at du bliver helt konkret på HVAD dit mål er, hvor MOTIVERET du er og ikke mindst, om det er realistisk.

S – det skal være simpelt, så simpelt at du vil kunne fortælle en anden det, som så kunne kopiere præcis dit mål.
M – det skal være målbart, du skal vide præcis hvordan målstregen ser ud, hvordan er dit liv anderledes når du når dit mål.
A – det skal være attraktivt, for at det er attraktivt for dig skal du bruge skalaen 1-10. Hvor motiveret er du? Dit svar skal være minimum 8 for at du er motiveret nok til at få det implementeret.
R – det skal være realistisk i forhold til dine omgivelser, dine ressourcer, og dig selv. Start med et skridt af gangen, så er du sikker på at nå hele vejen.
T – det skal være tidsbestemt, så du ved hvornår du skal være i mål.

Dette er blot en af de mange redskaber som bliver brugt igennem forløbet “Effektivitet & Succes”, så hvis du kunne tænke dig endnu flere redskaber til at nå dine mål kan du læse mere her –>